gebakjes

de échte oranjekoek, nu met een oranje fondant (in plaats van rose). met slagroom of crème.
Een boterkoek, gevuld met romige caramel en stukjes pecannoten. (Even snijden met een scherp mes.) Kan 2 weken bewaard worden....... maar dat gaat niet lukken, want je kunt er gewoon niet vanaf blijven.    
een koekbodem, gevuld met walnotenbavaroise en overgoten met witte chocolade. (Dit is een seizoensproduct dus niet het gehele jaar verkrijgbaar)een FEEST op Uw tafel, pure verwennerij voor elk moment van de dag!'s ochtends bij een kopje koffie, 's middags bij een kopje thee of 's avonds als een...
onze bekende sloffenbodem met daarop cake, gevuld met koek, nootjes en rozijnen, en een vleugje speuclaas/kaneelkruiden.    
een koekbodem, en opgevuld met een frisse yoghurtbavaroise en afgemaakt met bosvruchteneen FEEST op uw tafel, in de ochtend bij een kopje koffie, 's middags bij een kopje thee, of 's avonds als dessert... pure verwennerij op elk moment van de dag.
onze bekende slof, een koekbodem en daar bovenop een cake/appelvulling.een FEEST op uw tafel, in de ochtend bij een kopje koffie, 's middags bij een kopje thee, 's avonds als dessert... Pure verwennerij voor elk moment van de dag.
de banketbakkers maken iedere keer weer wat nieuws........ de smaak varieert, dus kom naar de winkel en vraag (kijk en proef) welke smaak ze deze week voor u hebben bedacht.
een koekbodem, gevuld met bavaroise en afgemaakt met vers fruit (afhankelijk van het seizoen) dit is een seizoensprodukt en niet het gehele jaar verkrijgbaar    
een koekbodem, gevuld met een aardbeienbavaroise en afgemaakt met heerlijke verse aardbeien van Groninger bodem. een FEEST op uw tafel, 's ochtends bij de koffie, 's middags bij de thee, 's avonds als dessert.Pure Verwennerij op elk moment van de dag.dit is een seizoensprodukt en dus niet het...
Onze bekende eigengemaakte sloffenbodem, gevuld met een caramel-kaneel-bavaroise, afgewerkt met verse slagroom en pepernoten. Niet alleen voor bij de koffie (of thee) maar ook een TOP TOETJE!
1 | 2 | 3 | 4 >>

Contact

BAKKERIJ VAN ESCH Hoofddiep 78, 9354 AS ZEVENHUIZEN (Groningen)

gegevens van onze filialen (te Norg / Roden / Peize (Ons Belang) in Drenthe / Leek, stad Groningen - Vinkhuizen en Paddepoel / Tolbert / Biologische Bakkerij BIOBAKKER VAN ESCH kunt u vinden onder:
Winkels open

0594-631260 (moederbedrijf in Zevenhuizen - Groningen)
BESTELLEN: zevenhuizen@bakkerijvanesch.nl | ALGEMEEN: info@bakkerijvanesch.nl